Verwarm de oven voor op 220°C. Verdeel de friet over een bakplaat en bak goudbruin volgens de aanwijzingen op de verpakking.
INGREDIËNTEN
Vegan kapsalon met kruidige filet, gesmolten kaas en knoflooksaus
Deze vegan kapsalon met Garden Gourmet filet pieces Chick'n style, friet, gesmolten kaas en knoflooksaus is comfort food op z’n best. 100% plantaardig!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Meng de Garden Gourmet Filet Pieces met shoarmakruiden en olijfolie. Bak ze samen met paprika, courgette en ui in 6–8 minuten goudbruin.
Meng alle ingrediënten voor de knoflooksaus in een kommetje. Zet koel weg.
Verdeel de gebakken friet over een ovenschaal. Schep het groente- en filet-mengsel erover en strooi de vegan kaas erover.
Gril nog 5 minuten in de oven tot de kaas is gesmolten. Serveer met ijsbergsla en knoflooksaus eroverheen.