Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vegetarische Spaghetti Bolognese

INGREDIËNTEN

2 pakken Garden Gourmet Vegan Sensational gehakt
600 Gram 600g (vegan) spaghetti
2 grote wortelen, fijngehakt
1 stuk bleekselderij, fijngehakt
200 g in plakjes gesneden champignons
800 g tomatenblokjes
1 grote ui, fijngehakt
3 teentjes knoflook, fijngehakt
2 el tomatenpuree
2 tl gistextract
Snufje nootmuskaat
2 el olijfolie
Vers gemalen zwarte peper
50 g geraspte Italiaanse kaas of veganistisch alternatief
25 g verse basilicumblaadjes
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Vegetarische Spaghetti Bolognese

Opzoek naar een Italiaanse klassieker? Probeer dan onze vegetarische spaghetti bolognese. Perfecte spaghetti in een heerlijke klassieke saus. Probeer nu!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Bak de groente en voeg vervolgens de overige ingrediënten toe

Verhit de olie en fruit de ui, wortel, bleekselderij, knoflook en champignons in 5-10 minuten gaar. Voeg de overige ingrediënten toe behalve het gehakt en kook 15-20 minuten tot de saus is ingedikt.

2. Kook de pasta

Doe de pasta in een grote pan met kokend water en kook volgens de instructies op de verpakking. Giet af, maar bewaar 3-4 eetlepels van het kookwater.

3. Maak de saus

Roer ondertussen het gehakt door de tomatensaus en verwarm het geheel 3-4 minuten, voeg eventueel een beetje kookwater van de pasta toe.

4. Serveren maar!

Serveer de spaghetti Bolognese gegarneerd met de kaas en basilicum.

VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox