Snijd de ui in ringen en paprika in reepjes. Grill de ui kort en zet apart.
INGREDIËNTEN
1 Pak Garden Gourmet Sensational Vegan Burger
1 Kleine Rode Ui
2 Geconserveerde Geroosterde Paprika's
2 Eetlepels Guacamole (Kant-en-Klaar of Zelfgemaakt)
35 Gram Veldsla
2 Plakjes Vegan Smeltkaas
2 Eetlepels Tomatensalsa
1 Groene en Rode Jalapenopeper
2 Burgerbroodjes met Sesam en Maanzaad
"Spicy-tarian" burger
Fan van pittige gerechten? Probeer deze veganistische Mexicaans geïnspireerde burger met jalapenos en onze plantaardige Garden Gourmet Sensational Burger. Je zult het geweldig vinden!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Snijd de groente
2. Snijd de broodjes
Snijd de burgerbroodjes in de lengte en gril beide kanten tot grillsporen zichtbaar zijn.
3. Grill de burgers
Gril de burgers volgens de instructies op de verpakking en bedek ze met een plakje kaas terwijl de burgers nog warm zijn.
4. Beleg de broodjes
Bestrijk de onderkant van de broodjes met guacamole. Bedek met veldsla en paprika reepjes en leg de cheeseburgers erop.
5. Voeg de toppings toe
Voeg toe de uien, tomatensalsa en als je van pittig houdt, voeg je ook wat jalapeno plakjes toe. Plaats de bovenste broodje erop.

CULINAIRE TIP
Serveering
Serveer met andere Mexicaanse ingrediënten zoals nacho chips, crème fraiche, maïskolf, koriander, extra guacamole en limoen
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
53.3 Grams
Energie
529.3 kilocalorieën
vetten
21.9 Grams
Eiwit
20.4 Grams