ac77bcb5cd61fade64b13aac5deb9b7c_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian-sausage.jpg

"Spicy-tarian" hotdog

Serving 2 porties
Tijdsduur 20 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegan Sensational Braadworst
2 Zachte Hotdogbroodjes
1 Kleine Krop Sla
2 Eetlepels Zelfgemaakte Salsa (Zie Tip van de Chef)
2 Eetlepels Guacamole (Kant-en-Klaar of Zelfgemaakt)
1 Groene en Rode Jalapenopeper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

"Spicy-tarian" hotdog

Hou je van pittige gerechten? Probeer onze veganistische en Mexicaans geïnspireerde hotdog gemaakt met onze plantaardige Garden Gourmet Sensational worst!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Snijd de broodjes in de lengte en grill deze

Snijd de broodjes in de lengte en gril beide kanten tot grillsporen zichtbaar zijn.

2. Gril de worstjes

Gril de worstjes volgens de instructies op de verpakking

3. Verdeel de guacamole over de broodjes

Verdeel de guacamole over de hotdogbroodjes en bedek met een paar slablaadjes.

4. Leg de gegrilde worstjes op de broodjes

Leg de gegrilde worstjes erop en schep de salsa erop.

5. Garneer

Garneer met koriander

6. Serveren maar!

Serveer met ingrediënten uit de Mexicaanse keuken zoals nachos, geraspte vegan kaas, koriander, extra guacamole en limoen.

chef_cooking

CULINAIRE TIP

Zelfgemaakte tomaten-ananassalsa
Voor zelfgemaakte salsa hebben we nodig: 2 tomaten, 100 g ananas, ½ kleine rode ui, 1 el maïskorrels, 1 klein bosje koriander, ½ jalapenopeper (zonder pitjes), zout, limoensap. Snij tomaten (zonder pitjes) en ananas in kleine stukjes en hak de ui, koriander en jalapenopeper. Combineer alle ingrediënten en breng op smaak met zout en limoensap.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
39.6 Grams
Energie
386.4 kilocalorieën
vetten
17.2 Grams
Eiwit
19.4 Grams