Schil de aardappelen en snijd in grote stukken. Breng een grote pan met water en de aardappelen aan de kook en kook ze ongeveer 20 minuten. Doe de Garden Gourmet vegetarische rookworst de laatste 5 minuten in de pan.
INGREDIËNTEN
Spinaziestamppot met rookworst en pittige jus
Het wordt kouder buiten en de sweaters worden weer uit de kast getoverd, dit kan maar 1 ding betekenen: het is tijd voor een spinaziestamppot met rookworst en pittige jus.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Verhit de olie in een pan. Bak ¼ van de lente-uitjes in de olie. Voeg de sambal toe en bak een halve minuut mee.
Roer de maizena door de bouillon en koel de ui en sambal af. Laat de saus een minuut of twee bubbelen (tot hij dikker wordt).
Giet de aardappelen af, vang het kookvocht op en laat dit verdampen. Stamp de aardappelen met het kookvocht, de crème fraichche, de spinazieblaadjes en ¾ van de lente-uitjes tot een smeuïge stamppot.
Serveer met de Garden Gourmet rookworst en saus. Eet smakelijk!