Garden Gourmet Sensationele Gemarineerde Stukjes Mexicaanse Stijl

Tostadas van zoete aardappel en bieten

2 porties
25 MIN
Gemiddeld

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegan Sensational Kipstukjes Mexicaans
1 blikje bruine bonen (250 g)
2 avocado's voor quacamole (zie recept)
1 zoete aardappel (150 g)
2 grote gekookte rode bieten (200 g)
1 rode ui
1 limoen
100 g babyspinazie
4 tot 6 kleine tortilla's (corditas)
1 el Mexicaanse kruiden
olijfolie om in te bakken
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. 1. Verwarm de oven, snijd de zoete aardappel in blokjes en snijd de rode ui in ringen

Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes. Giet de bonen af en snijd de bieten in blokjes. Snijd de rode ui in ringen en besprenkel met limoensap van een halve limoen.

2. 2. Bak de zoete aardappel, bietenstukjes en bruine bonene

Bak de zoete aardappel al roerend ongeveer 10 minuten in wat olie. Spoel de bietenstukjes af en bak ze kort mee met de zoete aardappel. Fruit de bruine bonen en bestrooi alles tijdens het bakken met Mexicaanse kruiden.

3. 3. Bak de Filet stukjes

Bak de Garden Gourmet Sensational Filet stukjes in een andere koekenpan volgens de instructies op de verpakking. Verwarm de tortilla's in de oven.

4. 4. Maak de guacamole

Haal het vruchtvlees uit de avocado en prak dit tot guacamole. Breng op smaak met peper en zout.

5. 5. Verdeel de guacamole en bedek met spinazie. Verdeel de zoete aardappel met biet en de gemarineerde stukjes

Verdeel wat quacamole erover en bedek met wat spinazie. Verdeel de gebakken zoete aardappel met biet erover en de gemarineerde stukjes. Garneer met jalapenopeper, ingelegde rode ui en koriander.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
156.2 Grams
Energie
932 kilocalorieën
vetten
12.9 Grams
Eiwit
53.2 Grams