Verwarm de oven voor op 200 ºC. Schil de zoete aardappel en snijd deze in blokjes. Giet de bonen af en snijd de bieten in blokjes. Snijd de rode ui in ringen en besprenkel met limoensap van een halve limoen.
INGREDIËNTEN
Tostadas van zoete aardappel en bieten
Probeer deze knapperige en heerlijke tostadas met bieten en zoete aardappel, gegarneerd met de Garde Garden Gourmet Sensationele Gemarineerde Stukjes Mexicaanse Stijl
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Bak de zoete aardappel al roerend ongeveer 10 minuten in wat olie. Spoel de bietenstukjes af en bak ze kort mee met de zoete aardappel. Fruit de bruine bonen en bestrooi alles tijdens het bakken met Mexicaanse kruiden.
Bak de Garden Gourmet Sensational Filet stukjes in een andere koekenpan volgens de instructies op de verpakking. Verwarm de tortilla's in de oven.
Haal het vruchtvlees uit de avocado en prak dit tot guacamole. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel wat quacamole erover en bedek met wat spinazie. Verdeel de gebakken zoete aardappel met biet erover en de gemarineerde stukjes. Garneer met jalapenopeper, ingelegde rode ui en koriander.
