Haal de schoongemaakte en de geschilde groenten door de spiraalsnijder of snijd deze in reepjes om er een mooie kleurrijke salade van te maken.
INGREDIËNTEN
1 pack Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces
2 grote wortelen, geschild
1/2 witte radijs, geschild
1 courgette, gewassen
2 rode bieten, geschild
2 el fijngemalen kervel
zonnebloem- en pompoenpitten
1 el gesneden peterselie
2 el witte wijnazijn
2 el olijfolie
2 el honing
zout en peper
Vegetarische spiraalsalade met lightly roasted pieces
Voor al onze experimentariërs, creëer plezier op je bord met onze vegetarische spiraalsalade met de Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces. Gebruik al je favoriete groenten en laat je creativiteit spreken.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Snijd de groenten
2. Maak de dressing
Klop de honing en azijn samen in een kom en blijf kloppen terwijl je de olie er langzaam bij doet. Voeg de gesneden peterselie toe en peper en zout naar smaak.
3. Doe de dressing over de groenten
Giet over de groenten en meng tot ze volledig bedekt zijn.
4. Bak de Lightly Roasted Pieces
Terwijl de groenten marineren, bak je de Lightly Roasted Pieces volgens de instructies op de verpakking.
5. Verdeel de kommen
Verdeel de groentesalade over 4 kommen en leg de Lightly Roasted Pieces erop. Garneer met de fijngemalen kervel- en zadenmix.

CULINAIRE TIP
Een tip voor als je geen spiraalsnijder hebt
Gebruik courgette spaghetti en julienne wortel wanneer je geen spiraalsalade hebt!
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
19.3 Grams
Energie
250.9 kilocalorieën
vetten
14 Grams
Eiwit
12.4 Grams