Verwarm de oven voor op 200 ℃. Was en halveer de krieltjes. Verdeel ze op een bakplaatje en besprenkel en bestrooi met wat olie en zout en peper.
INGREDIËNTEN
Vegan schnitzel met krieltjes en sperziebonen
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Rooster de krieltjes in ca. 20 min. bruin en gaar. Schep ze af en toe om. Breng een pan water met zout aan de kook voor de sperzieboontjes. Halveer de tomaatjes
Maak de sperzieboontjes schoon en kook ze in ca. 10 min. knapperig gaar. Giet ze af en besprenkel met olijfolie en bestrooi met wat peper.
Was de citroen en rasp de schil over de boontjes. Schep de tomaatjes door de boontjes en sluit de pan met de deksel.
Bak de Garden Gourmet Sensational Schnitzels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak deze mooi goudbruin en serveer ze met de boontjes met tomaatjes en geroosterde krieltjes.