Maak de barbecue klaar voor indirect grillen en verhit
deze tot circa 200 °C (bij het grillrooster).
INGREDIËNTEN
1 Pak Garden Gourmet Vegan Sensational Kipstukjes Mediterraans
2 kleine rode ui
1 citroen
½ rode en ½ gele paprika
2 kleine courgettes
2 kleine aubergines
8 eetlepels extra vierge olijfolie
4 el balsamicoazijn
zout en peper
2 theelepels gedroogde oregano
2 potten artisjokharten in olijfolie
2 zakjes rucola
Zomerse Italiaanse BBQ salade
Ga je barbecueën? Maak dan deze vegan salade met Garden Gourmet Sensational marinated pieces als lekker bijgerecht.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Maak de barbecue klaar
2. Bereid de groenten
Schil en snij de uien in ringen. besprenkel rijkelijk met
citroensap en voeg wat suiker toe als je van wat zoeter
houdt. Laat dit 15 minuten marineren. Halveer de artisjokharten. Snij de courgette en aubergine in plakjes en de paprika in reepjes. Besprenkel de groenten met olijfolie.
3. Bereid de groenten en de Sensational Filet Pieces
Gril de groenten en Sensational Filet Pieces ongeveer
10-15 minuten in een aluminium grillschaal op de barbecue
en bestrooi met zout, peper en oregano.
4. Maak de salade klaar
Verdeel de rucola over de borden en voeg de gegrilde
groenten met de zure ui, artisjokharten en Sensational
Filet Pieces toe
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
27.3 Grams
Energie
371.4 kilocalorieën
vetten
21.7 Grams
Eiwit
18.3 Grams