Maak de barbecue klaar voor indirect grillen en verhit
deze tot circa 200 °C (bij het grillrooster).
INGREDIËNTEN
1 Pak Garden Gourmet Vegan Sensational Kipstukjes Mediterraans
2 kleine rode ui
1 citroen
½ rode en ½ gele paprika
2 kleine courgettes
2 kleine aubergines
8 eetlepels extra vierge olijfolie
4 el balsamicoazijn
zout en peper
2 theelepels gedroogde oregano
2 potten artisjokharten in olijfolie
2 zakjes rucola
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. 1
2. 2.
Schil en snij de uien in ringen. besprenkel rijkelijk met
citroensap en voeg wat suiker toe als je van wat zoeter
houdt. Laat dit 15 minuten marineren. Halveer de artisjokharten. Snij de courgette en aubergine in plakjes en de paprika in reepjes. Besprenkel de groenten met olijfolie.
3. 3.
Gril de groenten en Sensational Filet Pieces ongeveer
10-15 minuten in een aluminium grillschaal op de barbecue
en bestrooi met zout, peper en oregano.
4. 4.
Verdeel de rucola over de borden en voeg de gegrilde
groenten met de zure ui, artisjokharten en Sensational
Filet Pieces toe
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
371.4 kilocalorieën
Eiwit
18.3 Grams
koolhydraten
27.3 Grams
vetten
21.7 Grams