Snijd of rasp de wortel in kleine reepjes. Snijd de radijsjes en aardbeien in plakjes. Snijd de mango en avocado in blokjes. Voeg een paar druppels citroen toe aan de avocado zodat deze niet bruin wordt.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Sensationel Crispy Mini Filet
1 kopje basmatirijst
1 kleine avocado
1/2 stuk wortel
2 eetlepels edamame
2 stuks kleine radijsjes
4 stuks broccoli (in roosjes)
1/2 mango
30 gram guaves
1/4 kopje miso
2 theelepels azijn
1 theelepel dijonmosterd
1 eetlepel citroensap
30 mililliters water
4 theelepels agavesiroop
Vegan Crispy Mini Filet Rijstbowl
Zout, zoet en knapperig? Ons veganistische rijstbowlrecept dekt het allemaal, gemaakt met Garden Gourmet Sensational Crispy Mini Filet. Het is perfect voor een uitgebalanceerd en vullend maaltijd. Ervaar zelf de smaken!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. BEREID DE GROENTEN
2. BAK DE SENSATIONAL CRISPY MINI FILET EN KOOK RIJST
Bereid de Garden Gourmet Sensational Crispy Mini Filet volgens de aanwijzingen op de verpakking en kook ondertussen de rijst.
3. VUL JE RIJSTKOM
Doe de rijst in het midden van een kom en de rest van de ingrediënten eromheen. Leg de gesneden Crispy Mini Filets erop.
4. MAAK DE SAUS
Voor de saus heb je nodig: ¼ kopje gele misopasta, 2 el water, 2 tl rijstazijn, 1 tl Dijonmosterd, 1 el citroensap, 1 el agavesiroop.
Meng alle ingrediënten krachtig in een kleine kom om er een heerlijke saus van te maken.
5. GIET DE SAUS EN GENIET!
Breng de ingrediënten op smaak met de saus en geniet van je rijstbowl vol lekkers!
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
111.4 Grams
Energie
822.6 kilocalorieën
vetten
20.2 Grams
Eiwit
48.2 Grams