Veganistische quesadilla HR

Vegan quesadilla met sensationeel gehakt

Serving 4 porties
Tijdsduur 31 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegan Sensational Gehakt
4 tortilla's
100 g tomatensaus
120 g gekarameliseerde ui
120 g peren
60 g mango
60 g papaja
40 g sla
25 g radijs
120 g veganistische crème blauwe smeerkaas
1 el olijfolie van eerste persing
Wat verse koriander
Wat knoflookpoeder
Wat zout en peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Vegan quesadilla met sensationeel gehakt

Denk je aan vegan recepten om mee te nemen voor je picknick dit weekend? Of gewoon een recept om uw gebruikelijke lunch op te fleuren? We hebben je gedekt! Probeer deze eens uit!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1.

Verwarm een koekenpan voor met een eetlepel olie. Voeg de verkruimelde Garden Gourmet Sensational Mince toe en kook 7 ', onder regelmatig roeren. Voeg de tomatensaus, peper en knoflook toe en roer. Kook op laag vuur voor 2-3 minuten roeren.

2.

Voeg de gekarameliseerde ui toe en meng. Snijd de papaja en de mango in kleine blokjes. Snijd de peer en radijs in dunne plakjes en julienne de sla. Hak de koriander fijn en meng met de papaja en mango.

3.

Bedek de tortilla's met de veganistische romige blauwe smeerkaas. Verdeel de peer over de helft van de tortilla's. Voeg de radijs toe en bedek met het Sensational Mince-mengsel. Verdeel de sla en werk af met het papaja-mangomengsel.

4.

Vouw tortilla's dubbel. Optioneel: Markeer op de grill. (Je kunt jalapeños toevoegen als je een beetje pit wilt).

5.

TIP: Om dit recept af te maken en een gezond en uitgebalanceerd menu te krijgen, bereidt u een eenvoudig groentestarter voor tijdens een picknick, bijvoorbeeld wat wortel en peper “crudités” met hummus. Als toetje is een gemakkelijk mee te nemen vrucht een goede optie

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
26.3 Grams
Energie
214.4 kilocalorieën
vetten
7.3 Grams
Eiwit
11.5 Grams