Vegan Vuna Komkommer Bietensalade

2 servings Serving
15 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

1 pot Garden Gourmet Vuna
4 baby komkommers
3 kleine gekookte bieten
2 kropjes baby romaine sla
4 radijsjes
1 citroen
Een bosje dille (voor dressing)
Een bosje munt (voor dressing)
2 el vegan yoghurt (voor dressing)
2 el vegan mayonaise (voor de dressing)
1 teen knoflook (voor dressing)
wat zout en peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Snijd de komkommer in schijfjes en de bietjes in parten. Meng ze met VUNA en breng op smaak met olijfolie, citroensap, zout, peper en enkele takjes fijngehakte dille.

Leg de sla op een schaal en verdeel de fijngesneden groenten erover.

Meng voor de dressing de vegan mayo en vegan yoghurt door elkaar en voeg fijngehakte dille, munt en knoflook toe.

Verdun de dressing lichtjes met water als deze te dik is om te schenken. Giet de dressing over de salade en garneer met extra dille en schijfjes radijs.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
239.86 kilocalorieën
koolhydraten
7.05 Grams
Eiwit
18.38 Grams
vetten
15.51 Grams