Verse vegan loempia's met Vuna

1 serving Serving
15 MIN Tijdsduur
Gemakkelijk Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

1 pot Garden Gourmet Vuna
8 rijstvellen
80 g rode kool
120 g komkommer
40 g romeinse sla
15 g uienscheuten
40 g tomatenchutney
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Was en snijd de komkommer en rode kool in reepjes.

Meng de Garden Gourmet Vuna met de tomatenchutney.

maak de rijstvellen, één voor één, in koud water gedurende 10-15 seconden (volgens de instructies op de verpakking) en leg op een bord. Maak de rolletjes één voor één zodat ze niet aan elkaar plakken en/of uitdrogen.

Leg wat sla, uienscheuten, komkommerreepje, rode kool en Vuna in het midden van een rijstvel. Maak je vingers nat met water, vouw de zijkanten naar het midden en rol het rijstvel op.
Tip: Serveer met sojasaus of wat sweet chili saus

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
670.42 kilocalorieën
koolhydraten
56.59 Grams
Eiwit
40.12 Grams
vetten
32.58 Grams