Was en snijd de komkommer en rode kool in reepjes.
INGREDIËNTEN
1 pot Garden Gourmet Vuna
8 rijstvellen
80 g rode kool
120 g komkommer
40 g romeinse sla
15 g uienscheuten
40 g tomatenchutney
Verse vegan loempia's met Vuna
Als je een lekker en simpel lunch recept zoekt, probeer dan deze vegan loempia's met VUNA, vegan tonijn. Makkelijk te bereiden met rijstvellen en verse groenten.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Snijd de komkommer en rode kool
2. Meng de Vuna met de tomatenchutney
Meng de Garden Gourmet Vuna met de tomatenchutney.
3. Maak de rijstvellen
Maak de rijstvellen, één voor één, in koud water gedurende 10-15 seconden (volgens de instructies op de verpakking) en leg op een bord. Maak de rolletjes één voor één zodat ze niet aan elkaar plakken en/of uitdrogen.
4. Rol je eigen vegan loempia's!
Leg wat sla, uienscheuten, komkommerreepje, rode kool en Vuna in het midden van een rijstvel. Maak je vingers nat met water, vouw de zijkanten naar het midden en rol het rijstvel op.
Tip: Serveer met sojasaus of wat sweet chili saus.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
56.6 Grams
Energie
670.4 kilocalorieën
vetten
32.6 Grams
Eiwit
40.1 Grams