Snij het stokbrood in dunne plakjes, besprenkel ze met olijfolie en rooster ze in de koekenpan of in een voorverwarmde oven op 200℃. goudbruin en laat ze afkoelen.
INGREDIËNTEN
6 sneetjes stokbrood
1 eetl granaatappelpitjes
2 gedroogde abrikozen
1 kopje bietenkersblaadjes of tuinkers
grof gemalen zwarte peper
1 theelepel extra vergine olijfolie
Voie gras briochehapjes
Geniet van onze luxe voie gras brioche-hapjes! Met hartige smaken is het perfect voor de feestdagen.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Snij het stokbrood
2. Snijd de abrikozen in plakjes
Snijd de abrikozen in plakjes en de tuinkers. Haal de Voie Gras uit het potje volgens de aanwijzingen op de verpakking of smeer de Voie Gras met een mes uit het potje op de toast
3. eindpresentatie
Beleg de Voie Gras met stukjes abrikozen, granaatappelpitjes en bestrooi met zwarte peper, zoutvlokken en garneer met tuinkersblaadjes.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
11.8 Grams
Energie
195.9 kilocalorieën
vetten
14.7 Grams
Eiwit
4.2 Grams