Snijd voor de ingelegde rode kool de rode kool in reepjes en doe deze in een kom. Voeg in dezelfde kom de azijn, het water, de bruine suiker en het zout toe. Meng alles door elkaar en laat het minimaal een nacht marineren.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegetarische worstjes
¼ rode kool
250 ml witte azijn
250 ml water
1 el bruine suiker
1 el zout
3 hotdogbroodjes
2 witte uien
3 el gedroogde uien of gebakken uitjes
25 g peterselie
1 el mosterd
1 eetlepel ketchup
Winterhotdogs met vegetarische worstjes
Geniet van deze worstjes! Heerlijke vegetarische hotdogs die binnen enkele minuten klaar zijn. Makkelijk, snel en lekker!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Snijd de rode kool in reepjes en doe deze in een kom
2. Fruit de ui
Smelt wat boter in de pan en fruit de ui 30 minuten op middelhoog vuur. De ui is klaar als hij goudbruin en zoet wordt.
3. Bak de worstjes
Bak de worstjes volgens de instructies op de verpakking.
4. Snijd de broodjes open en beleg deze
Snijd elk broodje in de lengte open en leg twee worsten tussen elk broodje. Werk af met de ingelegde rode kool, gedroogde uien en een beetje peterselie. Je kunt het afmaken door wat ketchup of mosterd toe te voegen.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
72.6 Grams
Energie
564.9 kilocalorieën
vetten
19 Grams
Eiwit
26.3 Grams