4 servings Serving
20 MIN Tijdsduur
Gemiddeld Bereidingsgemak

INGREDIËNTEN

2 potten Garden Gourmet Vuna
200 g verse gewassen spinazie
250 ml plantaardige melk, bijv. haver- of amandelmelk
125 g bloem, of volkoren tarwebloem
1 groot ei
½ komkommer
1 groene appel (Granny Smith)
3 bosuitjes
½ rode ui
zout
paprika
olijfolie om te bakken
1 el vegan mayonaise
200 ml vegan yoghurt
1 el dille
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Voor de wrap mix je de melk, ei, bosui de helft van de spinazie zo fijn mogelijk in een blender. Voeg vervolgens de bloem en wat peper en zout toe. Meng nog 1 minuut in de blender tot een glad beslag.

Bak 4 pannenkoeken, ofwel wraps, in een middelgrote koekenpan met wat olijfolie. Bak ze op middelhoog vuur zodat de kleur mooi groen blijft. Laat de wraps daarna afkoelen.

Snij voor de vulling de komkommer in de lengte door, schraap de zaadjes met een lepel uit de komkommer en snijd de komkommer in de lengte in reepjes van ongeveer 10 cm. Leg deze apart. Snij de appel en paprika in dunne reepjes en de rode ui en bosui in ringen. Voeg de VUNA toe en schep het door elkaar.

Hak voor de dip de dille fijn en meng deze met de vegan yoghurt en mayo. Breng op smaak met wat peper en zout.

Leg de komkommerreepjes op de wrap en verdeel de vulling erover.

Besprenkel de vulling met wat yoghurtdip. Vouw een kwart van de pannenkoek vanaf de onderkant over de vulling en rol de pannenkoek dan vanaf de zijkant op. Serveer met de rest van de yoghurtdip.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
304.13 kilocalorieën
koolhydraten
32.13 Grams
Eiwit
16.71 Grams
vetten
13.33 Grams