Voor de wrap mix je de melk, ei, bosui, en de helft van de spinazie zo fijn mogelijk in een blender. Voeg vervolgens de bloem en wat peper en zout toe. Meng nog 1 minuut in de blender tot een glad beslag.
INGREDIËNTEN
Wrap met VUNA
Ben je gek op groen? Naak dan voor deze wrap met Vuna, vegan tonijn, en een heerlijke frisse groene groenten en vegan yoghurtdip! Verrassend lekkere als lunch!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Bak 4 pannenkoeken, ofwel wraps, in een middelgrote koekenpan met wat olijfolie. Bak ze op middelhoog vuur zodat de kleur mooi groen blijft. Laat de wraps daarna afkoelen.
Snijd voor de vulling de komkommer in de lengte door, schraap de zaadjes met een lepel uit de komkommer en snijd de komkommer in de lengte in reepjes van ongeveer 10 cm. Leg deze apart. Snijd de appel en paprika in dunne reepjes en snijd de rode ui en bosui in ringen. Voeg de VUNA toe en schep het door elkaar.
Hak voor de dip de dille fijn en meng deze met de vegan yoghurt en mayo. Breng op smaak met wat peper en zout.
Leg de komkommerreepjes op de wrap en verdeel de vulling erover.
Besprenkel de vulling met wat yoghurtdip. Vouw een kwart van de pannenkoek vanaf de onderkant over de vulling en rol de pannenkoek dan vanaf de zijkant op. Serveer met de rest van de yoghurtdip.