Doe mee met Veganuary met Garden Gourmet

What's new

1 januari is voor velen weer een nieuwe start en een reden om goede voornemens te maken of om nieuwe doelen te stellen. Veel mensen starten met gezonder eten, meer bewegen of stoppen deze maand met alcohol consumeren, ook bekend als “Dry January”. Bij Garden Gourmet geloven wij in de kracht en veelzijdigheid van plantaardige voeding. Daarom doen wij deze maand mee aan Veganuary. Deze maand veganistich of vegetarisch eten. Doe jij ook met ons mee?

Veganuary plant power 2021

Over Veganuary

Veganuary is een non-profitorganisatie die is opgericht in 2014, die mensen wereldwijd aanmoedigt om in januari veganistisch te eten. Tijdens de campagne in 2020 hebben meer dan 400.000 mensen, afkomstig uit meer dan 192 landen over de hele wereld, meegedaan aan de uitdaging om een ​​veganistisch dieet te proberen. Veganuary stimuleert en ondersteunt het hele jaar door mensen en bedrijven om over te stappen op een plantaardig dieet om het milieu te beschermen, dierenleed te voorkomen en hun gezondheid te verbeteren.

Waarom zou je meedoen met Garden Gourmet aan Veganuary?

Wij hebben een aantal goede redenen opgesomd om jou aan te moedigen dit jaar mee te doen met Veganuary! Hier zijn er een aantal …

 

1. Onze Sensationele Burgers genereren 75% minder CO2-uitstoot en verbruiken 80% minder land en energie dan een runderburger *. De keuze voor een plantaardige burger is niet alleen goed voor jou, maar ook goed voor de planeet!

2. Het overgrote deel van onze producten hebben Nutri-Score A of B! Kent u Nutri-score?

3. Onze Sensational burger, braadworst, chorizo en gehakt ​​zijn niet alleen veganistisch maar ook rijk aan eiwitten. Wist je dat een gemiddeld gezonde persoon zo'n 0,8 gram eiwit per dag nodig heeft per kilogram lichaamsgewicht **? Dat komt neer op zo’n 56 gram eiwit voor iemand van 70 kilo.

4. Er zijn veel manieren om heerlijke plantaardige of vegetarische maaltijden te bereiden! Of jij nu van gemakkelijke vegan recepten houdt of dat je graag lang in de keuken staat voor het bereiden van een uitgebreid vegetarisch dinner. Garden Gourmet heeft voor iedereen wat lekkers! Whatever-tarian je ook bent! Ontdek hier al onze recepten.

Ben jij er klaar voor om de Veganuary-belofte samen met ons te maken?

Veganuary 2021

* Gebaseerd op de LCA (2019) beoordeeld door Quantis, waarbij 100% Duitse Beef Burger werd vergeleken met onze Garden Gourmet Sensational Burger met gekoelde distributie en consumptie in Duitsland.”

** https://www.voedingscentrum.nl/encyclopedie/eiwitten.aspx