Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Doe mee met Veganuary met Garden Gourmet

What's new

1 januari is voor velen weer een nieuwe start en een reden om goede voornemens te maken of om nieuwe doelen te stellen. Veel mensen starten met gezonder eten, meer bewegen of stoppen deze maand met alcohol consumeren, ook bekend als “Dry January”. Bij Garden Gourmet geloven wij in de kracht en veelzijdigheid van plantaardige voeding. Daarom doen wij deze maand mee aan Veganuary. Deze maand veganistich of vegetarisch eten. Doe jij ook met ons mee?

Over Veganuary

Veganuary is een non-profit organisatie die is opgericht in 2014, die mensen wereldwijd aanmoedigt om in januari veganistisch te eten. Tijdens de campagne in 2020 hebben meer dan 400.000 mensen, afkomstig uit meer dan 192 landen over de hele wereld, meegedaan aan de uitdaging om een ​​veganistisch dieet te proberen. Veganuary stimuleert en ondersteunt het hele jaar door mensen en bedrijven om over te stappen op een plantaardig dieet om het milieu te beschermen, dierenleed te voorkomen en hun gezondheid te verbeteren.

Waarom zou je meedoen met Garden Gourmet aan Veganuary?

Wij hebben een aantal goede redenen opgesomd om jou aan te moedigen dit jaar mee te doen met Veganuary! Hier zijn er een aantal …

 

1. Het overgrote deel van onze producten hebben Nutri-Score A of B! 

2. Onze Sensational burger, braadworst, chorizo en gehakt ​​zijn niet alleen veganistisch maar ook rijk aan eiwitten. Wist je dat een gemiddeld gezonde persoon zo'n 0,8 gram eiwit per dag nodig heeft per kilogram lichaamsgewicht **? Dat komt neer op zo’n 56 gram eiwit voor iemand van 70 kilo.

3. Er zijn veel manieren om heerlijke plantaardige of vegetarische maaltijden te bereiden! Of jij nu van gemakkelijke vegan recepten houdt of dat je graag lang in de keuken staat voor het bereiden van een uitgebreid vegetarisch dinner. Garden Gourmet heeft voor iedereen wat lekkers! Whatever-tarian je ook bent! Ontdek hier al onze recepten.

Ben jij er klaar voor om de Veganuary-belofte samen met ons te maken?

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox