Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Ontdek de vega(n) recepten van deze zomer!

What's new

Het zomerse weer is eindelijk hier! Of je nu geniet van een picknick in het park of van de vegetarische BBQ in de tuin, samen genieten we van lekker eten onder de stralende zon! Ook wij van Garden Gourmet hebben hier lang naar uitgekeken. Of je nu houdt van de Mediterrane smaken, de Aziatische kruiden of Amerikaanse BBQ-toppers, Garden Gourmet heeft vele plantaardige gerechten die perfect zijn bij het zomerse weer. Van een verfrissende salade met verschillende soorten groenten en smaakvolle dressings tot aan de vegan BBQ toppers. Ontdek hier de meest smaakvolle en kleurrijke vega(n) recepten voor de meest zonnige dagen!

 

PLANTAARDIGE RECEPTEN VOOR DEZE ZOMER

In de zomer mag een gezellige barbecue niet ontbreken. Met de Sensational American Style Burger wordt het een feestelijke avond! De burger is net zo sappig en mals als een rundvleesburger, maar dan helemaal vegan. Probeer daarom de rijk gekruide Sensational Burger American Style in dit bagel recept. De burger in dit jasje is perfect voor een middag in het park met vrienden!

Of probeer de Griekse salade met de vegan Filetstukjes. Een heerlijke zomerse salade is de perfecte afsluiting van een mooie dag! Deze salade is een heerlijke combinatie van verse ingrediënten en kruiden die je kent van de Griekse salade en de veelzijdige vegan Filetstukjes. Het is een geweldige manier om je lunch of avondmaal op te frissen en de smaken van het Middellandse Zeegebied naar je bord te brengen, terwijl je trouw blijft aan je plantaardige keuzes.  

Laat je meenemen op een culinaire reis met de Vuna club sandwich. Deze vuna tastes like tuna en heeft een heerlijke textuur die je zalt verrassen! 

Bij Garden Gourmet zijn we gek op de makkelijke recepten. Dit Falafel pita recept is in slechts 15 minuten te maken en is dus ideaal voor als je lekker wilt eten maar ook zin hebt om langer te genieten van het lekkere weer. Het recept ziet er niet alleen super uit, maar is ook een puur vegan genot! Voor wie juist langer wil genieten in de keuken, zou de pitabroodjes zelf kunnen maken.   

Onweerstaanbare vegan Burgers

Krijg jij ook geen genoeg van de Sensational Burger American Style? We hebben nog meer vegan burgerrecepten voor meer grill plezier tijdens de zomerse bbq!

Ook wij krijgen geen genoeg van de gekruide, sappige Sensational Burger American Style. Met zijn smokey smaak en een echte grill sensatie kan je deze burger niet overslaan. Probeer daarom dit vegan recept met een Aziatische twist van koolsla, mango en nog meer ingrediënten voor een verfrissende smaak. Of probeer eens een dit overheerlijke Amerikaanse vegan burgerrecept waar de klassieke burger een onvergetelijk twist krijgt. Dus zet de barbecue alvast klaar voor een echte vegan smaaksensatie!

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox