Verwijder de slablaadjes, scheur ze in grove stukken en verdeel ze over 4 borden. Maak de radijsjes schoon en halveer ze in de lengte. Breng een pan met water aan de kook en kook de peultjes gedurende 1 minuut, giet af en spoel af. Snijd de bosuitjes in ringetjes en schep alle groenten over de sla.
INGREDIËNTEN
2 Pakken Garden Gourmet Vegetarische Gegrilde Stukjes
1 Kop Sla
1 Bosje Radijs
100 g Peultjes
2 Bosuien
300 g Asperges
100 ml Yoghurt
2 el Geraspte Parmezaanse Kaas
4 el Olijfolie
1 tl Grove Mosterd
1 tl Gedroogde Dragon
½ Limoen, Geperst
Lentesalade Met Asperge en Garden Gourmet Gegrilde Stukjes
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Voorbereiding
2. Verhit een grillpan
Verhit een grillpan. Kook de asperges met 2 eetlepels olie en de gegrilde stukjes met de rest van de olie. Rooster de asperges ongeveer 5 minuten, voeg na de helft van de tijd de gegrilde stukjes in de pan toe en rooster ze.
3. Meng alles door elkaar
Meng ondertussen de yoghurt, Parmezaanse kaas, mosterd, dragon en limoensap tot een dressing. Schep de gegrilde stukjes en asperges over de salade en voeg de dressing toe.

CULINAIRE TIP
Tip!
Lekker met stokbrood.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
33.7 Grams
Energie
644.9 kilocalorieën
vetten
40.8 Grams
Eiwit
37.7 Grams