Pita met schnitzel

Pitabroodje met Vegan Schnitzel

Serving 4 porties
Tijdsduur 14 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegan Schnitzel
4 pitabroodjes
60 g tomaten
20 g rode ui
10 g rucola
80 g mayonaise (of veganistische mayonaise)
Wat harissasaus naar smaak (of zoete chili)
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Pitabroodje met Vegan Schnitzel

Dit is het perfecte vegan recept om in een paar minuten te maken voor een snelle maar heerlijke lunch. Maak het en geniet ervan met vrienden en familie!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Maak de schnitzels klaar

Maak de Garden Gourmet Schnitzels klaar volgens de instructies op de verpakking. Snijd het in reepjes en deze in tweeën.

2. Snijd de tomaten, ui en het pitabroodje

Snijd de tomaten in plakjes en de rode ui in julienne reepjes. Open het pitabroodje. Verdeel de veganistische mayonaise in de ene helft en de harissasaus in de andere.

3. Vul de pitabroodjes

Vul met de schnitzelsreepjes, tomaat, ui en rucola. Optioneel: Markeer het pitabroodje op een grill.

4. TIP

TIP: Om dit recept compleet te maken en een gezond en uitgebalanceerd menu te krijgen, bereidt u een eenvoudig groentestarter voor tijdens een picknick, bijvoorbeeld wat rauwkost van wortel, paprika, komkommer, enz. Met hummus of een salade in pot. Begeleid het met een stuk fruit dat met de schil kan worden geconsumeerd of dat gemakkelijk te verwijderen is.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
25.5 Grams
Energie
249 kilocalorieën
vetten
12.3 Grams
Eiwit
9.5 Grams