Maak de Garden Gourmet Schnitzels klaar volgens de instructies op de verpakking. Snijd het in reepjes en deze in tweeën.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegan Schnitzel
4 pitabroodjes
60 g tomaten
20 g rode ui
10 g rucola
80 g mayonaise (of veganistische mayonaise)
Wat harissasaus naar smaak (of zoete chili)
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Maak de schnitzels klaar
2. Snijd de tomaten, ui en het pitabroodje
Snijd de tomaten in plakjes en de rode ui in julienne reepjes. Open het pitabroodje. Verdeel de veganistische mayonaise in de ene helft en de harissasaus in de andere.
3. Vul de pitabroodjes
Vul met de schnitzelsreepjes, tomaat, ui en rucola. Optioneel: Markeer het pitabroodje op een grill.
4. TIP
TIP: Om dit recept compleet te maken en een gezond en uitgebalanceerd menu te krijgen, bereidt u een eenvoudig groentestarter voor tijdens een picknick, bijvoorbeeld wat rauwkost van wortel, paprika, komkommer, enz. Met hummus of een salade in pot. Begeleid het met een stuk fruit dat met de schil kan worden geconsumeerd of dat gemakkelijk te verwijderen is.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
25.5 Grams
Energie
249 kilocalorieën
vetten
12.3 Grams
Eiwit
9.5 Grams