Pompoen met Vegan Filetstukjes en yoghurtsaus

Pompoen met Vegan Filetstukjes en yoghurtsaus

Serving 2 porties
Tijdsduur 20 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegan Filetstukjes
400 Gram Pompoen
2 Eetlepels Olijfolie
125 Gram Soja-yoghurt
1 Teentje knoflook
Rozemarijn
Zout
Zwarte peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Pompoen met Vegan Filetstukjes en yoghurtsaus

Het ideale vegan recept voor als je houdt van de combi van linzen en pompoen. De vegan filetstukjes geven dit gerecht een extra bite en zijn door de chicken-style structuur de perfecte vleesvervanger voor kipfilet. Lekker, vol groenten, met slechts 5 ingrediënten en klaar in 20 minuten. De frisse vegan yoghurtsaus maakt het helemaal af!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 180ºC.

2. Snijd de pompoen

Snijd de pompoen in gelijke stukken.

3. Breng de pompoen op smaak

Leg de pompoen op een bakplaat. Voeg een eetlepel olijfolie, zout en peper naar smaak toe en meng.

4. Bak de pompoen en Vegan Filetstukjes

Bak de stukjes pompoen in 15 minuten, roer halverwege het koken. Bereid ondertussen ook de Garden Gourmet Vegan Filetstukjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.

5. Bereid de yoghurtsaus

Meng ondertussen de sojayoghurt met de geraspte knoflook, de resterende eetlepel olie, een snufje zout en peper.

6. Serveer!

Serveer de gebakken pompoen met de gegrilde Vegan Filetstukjes erop. Breng op smaak met yoghurtsaus. Eet smakelijk!

chef_cooking

CULINAIRE TIP

Serveertip
Voeg een paar druppels citroensap en de schil toe aan de yoghurtsaus en garneer met pompoenpitten!
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
10.3 Grams
Energie
325.8 kilocalorieën
vetten
19.5 Grams
Eiwit
19.3 Grams