Verwarm de oven voor op 200°C en bak de pita’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
INGREDIËNTEN
1 verpakking Garden Gourmet Filet Pieces - Chick'n Style
4 volkoren pita's
1 rode paprika, in reepjes
1 rode ui, in dinne ringen
1/2 komkommer in plakjes
1 kleine krop romaine of ijsbergsle, fijngehakt
2 el olijfolie
2 tl shoarmakruiden
zout naar smaak
peper naar smaak
4 el (plantaardige) yoghurt
1 teentje knoflook, fijngehakt of geperst
1 tl citroensap
peper naar smaak
zout naar smaak
Vega shoarma met Chick'n filet pieces, frisse groenten en yoghurt-knoflooksaus
Geniet van deze vegetarische shoarma met Garden Gourmet filet pieces, frisse groenten en knoflooksaus. Snel, smaakvol en perfect voor elke dag!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Oven en pita's voorbereiden
2. Kruiden en bakken
Meng de Garden Gourmet Filet Pieces met shoarmakruiden, zout, peper en olijfolie. Bak ze in een hete pan in 5–6 minuten goudbruin.
3. Groenten Snijden
Snijd ondertussen de paprika, komkommer, ui en sla. Zet apart in schaaltjes.
4. Yoghurtsaus Maken
Meng alle ingrediënten voor de yoghurtsaus in een kommetje.
5. Pita's Vullen
Snijd de pita’s open, vul ze met sla, gebakken Filet Pieces en groenten. Lepel er wat yoghurtsaus over. Serveer direct.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
30.7 Grams
Energie
260.8 kilocalorieën
vetten
10.3 Grams
Eiwit
12.8 Grams