bloemkool ovenschotel

Vegan ovenschotel met bloemkool en vegan kaas

2 porties
48 MIN

INGREDIËNTEN

1 pakje Garden Gourmet Vegan Sensational Gehakt
200 g Bloemkoolroosjes
1 Ui
1 teentje Knoflook
1 Prei
125 g (Vegan) Witte kaas
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Kook de bloemkoolroosjes zo’n 5 minuten.
Snipper ondertussen de ui, pers het teentje knoflook en snijd de prei
in ringen.

Bak de knoflook en ui tot de ui glazig is. Voeg vervolgens
het Garden Gourmet Vegan Sensational gehakt toe en
laat een paar minuten meebakken.

Vet een ovenschotel in met een beetje olie. Bouw nu
de ovenschotel op; begin met de bloemkoolroosjes,
vervolgens de prei, het gehaktmengsel en top af met de
verkruimelde (vegan) witte kaas

Bak de ovenschotel 20-25 minuten in de oven.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
289.5 kilocalorieën
Eiwit
23.4 Grams
koolhydraten
17.2 Grams
vetten
13.8 Grams