Verwarm de oven voor op 200 graden.
INGREDIËNTEN
1 pakje Garden Gourmet Vegan Sensational Gehakt
200 g Bloemkoolroosjes
1 Ui
1 teentje Knoflook
1 Prei
125 g (Vegan) Witte kaas
Vegan ovenschotel met bloemkool en vegan kaas
Probeer eens deze overheerlijke en simpele vegan ovenschotel met onze sensational gehakt, bloemkool en (vegan) kaas! Bij de bloggers @chickslovefood. Genieten!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Verwarm de oven
2. Bereid de ingrediënten
Kook de bloemkoolroosjes zo’n 5 minuten.
Snipper ondertussen de ui, pers het teentje knoflook en snijd de prei
in ringen.
3. Bak het gehakt
Bak de knoflook en ui tot de ui glazig is. Voeg vervolgens
het Garden Gourmet Vegan Sensational gehakt toe en
laat een paar minuten meebakken.
4. Bouw de ovenschotel op
Vet een ovenschotel in met een beetje olie. Bouw nu
de ovenschotel op; begin met de bloemkoolroosjes,
vervolgens de prei, het gehaktmengsel en top af met de
verkruimelde (vegan) witte kaas
5. Bak de ovenschotel
Bak de ovenschotel 20-25 minuten in de oven.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
17.2 Grams
Energie
289.5 kilocalorieën
vetten
13.8 Grams
Eiwit
23.4 Grams