bloemkool ovenschotel

Vegan ovenschotel met bloemkool en vegan kaas

2 porties
48 MIN

INGREDIËNTEN

1 pakje Garden Gourmet Vegan Sensational Gehakt
200 g Bloemkoolroosjes
1 Ui
1 teentje Knoflook
1 Prei
125 g (Vegan) Witte kaas
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 200 graden.

2. Bereid de ingrediënten

Kook de bloemkoolroosjes zo’n 5 minuten.
Snipper ondertussen de ui, pers het teentje knoflook en snijd de prei
in ringen.

3. Bak het gehakt

Bak de knoflook en ui tot de ui glazig is. Voeg vervolgens
het Garden Gourmet Vegan Sensational gehakt toe en
laat een paar minuten meebakken.

4. Bouw de ovenschotel op

Vet een ovenschotel in met een beetje olie. Bouw nu
de ovenschotel op; begin met de bloemkoolroosjes,
vervolgens de prei, het gehaktmengsel en top af met de
verkruimelde (vegan) witte kaas

5. Bak de ovenschotel

Bak de ovenschotel 20-25 minuten in de oven.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
17.2 Grams
Energie
289.5 kilocalorieën
vetten
13.8 Grams
Eiwit
23.4 Grams