Haal de gewassen en geschilde groenten door de spiraalsnijder tot een mooie kleurrijke salade.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces
2 grote wortelen, geschild
1/2 witte radijs, geschild
1 courgette, gewassen
2 rode bieten, geschild
2 el fijngemalen kervel
zonnebloem- en pompoenpitten
1 el gesneden peterselie
2 el witte wijnazijn
2 el olijfolie
2 el honing
zout en peper
Vegetarische spiraalsalade met Lightly Roasted Pieces
Voor al onze experimentariërs, creëer plezier op je bord met onze vegetarische spiraalsalade met Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces. Gebruik al je favoriete groenten en laat je creativiteit spreken.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1.
2.
Klop de honing en azijn samen in een kom en blijf kloppen terwijl je de olie in een langzame stroom besprenkelt. Voeg de gesneden peterselie toe en peper en zout naar smaak.
3.
Giet over de groenten en meng tot ze volledig bedekt zijn.
4.
Terwijl de groenten marineren, bak je de Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces volgens de instructies op de verpakking.
5.
Verdeel de groentesalade over 4 kommen en leg de Garden Gourmet Lightly Roasted Pieces erop. Garneer met de fijngemalen kervel- en zadenmix.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
19.3 Grams
Energie
253.5 kilocalorieën
vetten
14 Grams
Eiwit
13.2 Grams