Schil en snij de aardappels in gelijke stukken. Kook ze met zout in ca. 20 min gaar. Snij het groen van de radijsjes en halveer ze. Hak de rucola grof.
INGREDIËNTEN
Voorjaars rucolastamppot met Kaasschnitzel
Zoek jij nog inspiratie voor een makkelijk en lekker recept en dat met maar 5 ingrediënten? Probeer onze voorjaars rucolastamppot met de Garden Gourmet Vegetarische Kaasschnitzel.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
Verwarm de radijsjes met een beetje olie in een pannetje en bestrooi met wat peper.
Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels volgens aanwijzingen op de verpakking bruin in een koekenpan.
Verwarm de plantaardige melk en stamp de aardappels met de melk tot een smeuïge stamppot. Schep de rucola door de gestampte aardappelen en schep de radijsjes erop.
Garneer met extra rucola en serveer met de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels.