Skip to main content

Wortel-koolrabi stamppot met Garden Gourmet rookworst

  • 4

  • 40 - 50 Min

  • 500 Kcal

Bevat: Gluten

Ingrediënten

1) Schil en snijd aardappelen, wortelen en koolrabi. Pel de uien en snijd de uien en lente-uitjes ze in dunne ringen. 

2) Kook de aardappelen, wortelen, koolrabi in ± 20 minuten gaar en pureer het met de (soja)melk.

3) Voeg de lente-ui, nootmuskaat, zout en peper naar smaak toe. Verwarm de puree al roerend op.

4) Frituur de uienringen in de olie tot ze goudbruin en krokant zijn.

5) Verwarm de rookworst voor ongeveer 4 minuten in heet water (niet koken). Laat de worsten uitlekken.

6) Verdeel de puree over 4 borden. Snijd de worst in plakjes. Verdeel de worst en uienringen over de puree.