Griekse Rondo met fetasalade

Fetasalade met Griekse Rondo

4 porties
30 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

2 Paks Garden Gourmet Vegetarische Griekse rondo
300 g gemengde sla
1 kleine rode ui
50 g pijnboompitten
2 el kappertjes
100 ml yoghurt
100 g fetakaas verkruimeld
2 teentjes knoflook
8 blaadjes verse dille
1 citroen
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

Maak de Garden Gourmet Rondos klaar volgens de instructies op de verpakking.

Verdeel de sla over 4 borden. Pluk de blaadjes van de takjes dille en snijd de ui in dunne ringetjes. Leg dit op de sla.

Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en hak ze grof. Strooi over de borden.

Snijd de kappertjes en dillestengels heel fijn en roer de yoghurt met de geperste knoflook erdoor. Strooi de dressing over de salade en garneer met de kaas.

Serveer de Garden Gourmet Greek Rondos op de salades met een partje citroen. Lekker bij een snee grof volkorenbrood.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
310.9 kilocalorieën
Eiwit
15.1 Grams
koolhydraten
21.3 Grams
vetten
17.5 Grams