Maak de Garden Gourmet Rondos klaar volgens de instructies op de verpakking.
INGREDIËNTEN
2 Paks Garden Gourmet Vegetarische Griekse rondo
300 g gemengde sla
1 kleine rode ui
50 g pijnboompitten
2 el kappertjes
100 ml yoghurt
100 g fetakaas verkruimeld
2 teentjes knoflook
8 blaadjes verse dille
1 citroen
Fetasalade met Griekse Rondo
Kun je niet naar Griekenland vliegen en genieten van hun heerlijke keuken? Probeer dan onze Grieks geïnspireerde vegetarische salade gemaakt met Garden Gourmet Griekse Rondo.
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Cook Garden Gourmet Rondos
2. Bereid de salade voor
Verdeel de sla over 4 borden. Pluk de blaadjes van de takjes dille en snijd de ui in dunne ringetjes. Leg dit op de sla.
3. Gebraden noten
Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan en hak ze grof. Strooi over de borden.
4. De dressing maken
Snijd de kappertjes en dillestengels heel fijn en roer de yoghurt met de geperste knoflook erdoor. Strooi de dressing over de salade en garneer met de kaas.
5. Portie
Serveer de Garden Gourmet Greek Rondos op de salades met een partje citroen. Lekker bij een snee grof volkorenbrood.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
21.3 Grams
Energie
310.9 kilocalorieën
vetten
17.5 Grams
Eiwit
15.1 Grams