Voorjaars rucolastamppot met Kaasschnitzel

Voorjaars rucolastamppot met Vega Kaasschnitzel

Serving 2 porties
Tijdsduur 30 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzel
600 gram kruimige aardappel
125 a 150 ml plantaardige melk
100 gram rucola
1 bosje radijsjes ca. 150 g
Olijfolie
Zout
Peper
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Voorjaars rucolastamppot met Vega Kaasschnitzel

Ben jij een echte cheese-lover en dol op stamppot? You can have it all; met dit makkelijke vega recept voor een frisse lentestamppot met de Kaaschnitzel van Garden Gourmet! Deze snelle stamppot is eenvoudig te bereiden en heeft slechts 5 ingrediënten.

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Kook de aardappels en bereid de groentes

Schil en snij de aardappels in gelijke stukken. Kook ze met zout in ca. 20 min gaar. Snij het groen van de radijsjes en halveer ze. Hak de rucola grof.

2. Verwarm de radijsjes

Verwarm de radijsjes met een beetje olie in een pannetje en bestrooi met wat peper.

3. Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels

Bak de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels volgens aanwijzingen op de verpakking bruin in een koekenpan.

4. Maak de stamppot af

Verwarm de plantaardige melk en stamp de aardappels met de melk tot een smeuïge stamppot. Schep de rucola door de gestampte aardappelen en schep de radijsjes erop.

5. Garneer!

Garneer met extra rucola en serveer met de Garden Gourmet Gouda Kaasschnitzels.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
73.2 Grams
Energie
625.2 kilocalorieën
vetten
24.7 Grams
Eiwit
23.5 Grams