Vurige betere kwaliteit

Vegan pittige Falafel Pita met frisse salade

2 porties
25 MIN
Gemiddeld

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Falafel pikant
60 g geraspte wortel
80 g gemengde slablaadjes
300 g kant-en-klare geroosterde groenten
80 g couscous
8 el verse munt
4 el zure room met verlaagd vetgehalte en uiendip
2 el zoete chilisaus
2 tl olie
sap van een citroen
2 flatbreads of wraps
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. 1. Verwarm de oven

Verwarm de oven voor op 180 ° C (160 ° C voor heteluchtovens), gasstand 4. Rooster de groenten voor de couscous volgens de instructies op de verpakking.

2. 2. Leg de falafel op de bakplaat

Leg de falafel op een bakplaat en verwarm 8-10 minuten, doe het platte brood de laatste 3-4 minuten in de oven om het door te warmen.

3. 3. Vul de wraps

Bouw de wraps - verdeel de ingrediënten over de wraps. Halveer de falafel of breek er voorzichtig overheen en vouw het platte brood voorzichtig om.

4. 4. Serveren maar!

Serveer bij de salades en geniet ervan!

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
79.7 Grams
Energie
571.3 kilocalorieën
vetten
19.3 Grams
Eiwit
19 Grams