Skip to main content

Nieuwe Garden Gourmet Jalapeno & Chimichurri Burger X

Geen quinoa, bonen of tofu, maar een flinke burger om je tanden in te zetten.

Garden Gourmet voegt pit en smaak toe aan het veggie-schap met twee nieuwe ‘big burgers’

 

11 juni 2018, Amsterdam – Burgers, we zijn er dol op. Hoe groter, steviger en sappiger, hoe beter. Dat is ook het uitgangspunt van de nieuwe Mexicaanse Jalapeño en Argentijnse Chimichurri Burger van Garden Gourmet. Dankzij de nieuwe health-meets-fastfood-trend zijn de veggie burgers niet meer aan te slepen. Restaurants en producenten stelen de show met de meest verse plantaardige varianten die niet van vlees te onderscheiden zijn. Nestlé’s Garden Gourmet, één van de grootste vegetarische merken van Europa, speelt in op deze trend en lanceert deze week twee ultieme veggielicious ‘big burgers’.

 

Afbeelding verwijderd.

Pit en smaak in het burgerschap
Het vegetarische burgerschap is nog niet verzadigd. Er is nog veel ruimte voor extra pit en smaak, naast de reeds bestaande naturel burgers en groenteburgers. Garden Gourmet springt in dit gat met de lancering van twee nieuwe, grote, sappige vegetarische burgers vol met pit en smaak. Vanaf deze week vind je de Mexicaanse Jalapeño en Argentijnse Chimichurri Burger in het schap* van 500 Albert Heijn winkels en op ah.nl. De burgers worden gekenmerkt door hun vleesachtige textuur met een stevige bite, grillstrepen en een uitgesproken kruidige, pittige smaak. Do you like it hot? Probeer dan de spicy Jalapeño burger met zichtbare stukjes Jalapeño peper. De Chimichurri burger is juist lekker pittig gekruid. De burgers zijn rijk aan proteïne en enkel gemaakt van bekende ingrediënten, zoals soja, tarwe, plantaardige olie, water en azijn.

*Later dit jaar ook verkrijgbaar bij andere supermarkten.

 

Ook voor mannen
Denk jij dat de veggie burger echt een vrouwending is? Think again! Deze burgers bewijzen dat de plantaardige trend ook alles te bieden heeft voor de man. Geen quinoa, bonen of tofu, maar een flinke burger om je tanden in te zetten. Met >100 gram groter dan de gemiddelde vegaburger. Kortom, vegetarisch eten anno nu: ook voor de mannen die een dagje geen vlees willen eten maar wel zin hebben in een grote juicy burger.

 

Garden Gourmet – MADE FOR TRYING
Garden Gourmet wil het voor iedereen gemakkelijker maken om vaker vegetarische recepten te eten. Variëren met groenten, peulvruchten en granen is niet alleen gemakkelijk maar ook lekker én goed voor moeder natuur. Met het veelzijdige en uitgebreide assortiment helpt Garden Gourmet je om iedere dag van de week een lekkere, snelle maaltijd zonder vlees op tafel te toveren. Met meer dan 30 verschillende producten is er voor iedere dag wat wils. Zo zijn er de Daily favorites met de heerlijke Burger Deluxe, Chef’s ingredients waar je helemaal je eigen draai aan kunt geven, de Veggie creations boordevol groenten en de Mezze selection met diverse soorten hummus en falafel. Alles om van jouw maaltijd iedere dag een feest te maken.