Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Goede voornemens tijdens Veganuary

What's new

1 januari is voor velen weer een nieuwe start en een reden om goede voornemens te maken of om nieuwe doelen te stellen. Veel mensen starten met gezonder eten, meer bewegen of stoppen deze maand met alcohol drinken, ook bekend als Dry January. Bij Garden Gourmet geloven wij in de kracht en veelzijdigheid van plantaardige eten. Daarom doen wij deze maand mee aan Veganuary. Doe jij ook met ons mee?

Om jou te inspireren en te helpen tijden deze challange heeft Garden Gourmet samen met Chicks Love Food een vega(n) weekmenu gemaakt. Voor iedere dag van de week een lekker en makkelijk vegetarisch recept. Ook geschikt voor het hele gezin!

vega(n) weekmenu van Chicks Love Food

Op het menu staan een vegetarische quiche, tortilla, stamppot, wrap en ovenschotel. En bij ieder gerecht een vegan tip.

Hoe vind jij balans tussen lekker en gezond?

Als er één voornemen is dat ieder jaar weer terugkomt dan is het wel gezond eten. Dat is ook logisch, want het is januari en dat betekent dat alle meergangendiners die je in december hebt gehad (eventueel met een paar drankjes) voorbij zijn. Nu is het weer tijd om gezonder te gaan eten en het nieuwe jaar met frisse energie te beginnen.

We hebben een website vol heerlijke plantaardige en vega recepten en bijna al onze vleesvervangers hebben een Nutri-Score A of B, wat betekent dat ze deel uitmaken van een evenwichtig dieet. Kijk maar eens naar dit snelle pastarecept met Italiaans gemarineerde vegan kipstukjes voor een gebalanceerd en lekker begin van het jaar.

Wat voor goede voornemens je ook hebt, wij hebben iets lekkers voor je.

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox