Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Wij wensen je een lekkere vega kerst!

What's new

De kerst komt eraan! Dat betekent dat het tijd is om je lelijke kersttrui aan te trekken, je kerstversiering op te hangen en wat welverdiende quality time door te brengen met je geliefden terwijl je jezelf tegoed doet aan het lekkerste eten dat je maar kunt voorstellen. En als je toch bezig bent, waarom probeert je dan niet een geheel nieuw vegetarisch kerstmenu? Deze feestelijke recepten smaken heerlijk en zijn verrassend eenvoudig te bereiden. We hebben een veganistische versie van de klassieke Wellington gemaakt en deze geroosterde bloemkool zal zeker een hit zijn!

GEVULDE PORTOBELLO CHAMPIGNONS MET FILETSTUKJES

Deze gevulde portobello champignons met filetstukjes zijn een geweldig vegetarisch voorgerecht voor jouw kerstdiner. Ze hebben het perfecte formaat om een groot diner mee te beginnen en de cranberry's zorgen voor dat feestelijke kersttintje waar je naar op zoek bent.

SENSATIONELE KERST WELLINGTON BURGER

Op zoek naar een plantaardige versie van een klassiek kerstrecept? Probeer dan deze sensationele Kerst Wellington burger. Het bladerdeeg geeft het een lekkere crunch aan de buitenkant en dankzij onze Sensational Burger, heb je die geweldige vlezige bite aan de binnenkant.

GEVULDE MUSKAATPOMPOEN MET SENSATIONEEL GEHAKT

Deze geroosterde flespompoen met Sensational gehakt en quinoa heeft alles wat je nodig hebt voor een lekker vegetarisch bijgerecht of als hoofdgerecht. Vergeet niet dat je de hele pompoen kunt gebruiken! Rooster de zaden die je eruit hebt gehaald en strooi ze erover of gebruik ze voor een ander gerecht.

KERSTKRANS SALADE MET SPINAZIE FALAFEL

Kerstmis draait om delen en zo ook deze veggie kerstkrans. Het heeft verse vijgen en onze spinazie falafel. Gebruik een grote schaal of bord om het in de vorm van de krans te serveren.

HARISSA GEROOSTERDE BLOEMKOOL MET VEGETARISCHE BALLETJES

Deze hele geroosterde bloemkool met vegetarische balletjes, dukkah en granaatappelpitjes voegt een beetje mediterrane smaak toe aan je kerstmaaltijd. Als je nog niet eerder hebt geprobeerd een bloemkool te roosteren, moet je dit recept echt eens proberen. De nootachtige smaak van de bloemkool komt echt tot leven met deze kruiden en specerijen en het ziet er geweldig uit op elke feestelijke tafel.

We wensen jullie allemaal een heerlijke Kerst en we hopen dat deze recepten je zullen inspireren om een heerlijk uitziend en heerlijk smakend vegetarisch diner te bereiden. Als je op zoek bent naar meer heerlijke vegetarische recepten, ga dan naar onze recepten pagina en laat je inspireren!

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox