Verwarm de oven voor op 180ºC.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Vegan Filetstukjes
400 g pompoen
2 el olijfolie
125 g soja-yoghurt
1 teentje knoflook
Rozemarijn
Zout
Zwarte peper
200 g gekookte linzen
Pompoen met Vegan Filetstukjes en yoghurtsaus
Dit is het perfecte pompoenrecept als je houdt van de combinatie van pompoen, perfect gecombineerd met sappige Vegan Filetstukjes van Garden Gourmet. Lekker, smaakvol en klaar in 30 minuten. Probeer het eens, inclusief het recept voor de yoghurtsaus!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Verwarm de oven
2. Snijd de pompoen
Snijd de pompoen in gelijke stukken.
3. Breng de pompoen op smaak
Leg de pompoen op een bakplaat. Voeg een eetlepel olijfolie, zout en peper naar smaak toe en meng.
4. Bak de pompoen en Vegan Filetstukjes
Bak de stukjes pompoen in 15 minuten, roer halverwege het koken. Bereid ondertussen ook de Garden Gourmet Vegan Filetstukjes volgens de bereidingswijze op de verpakking.
5. Bereid de yoghurtsaus
Meng ondertussen de sojayoghurt met de geraspte knoflook, de resterende eetlepel olie, een snufje zout en peper.
6. Serveer!
Serveer de linzen en de gebakken pompoen met de gegrilde Vegan Filetstukjes erop. Breng op smaak met yoghurtsaus. Eet smakelijk!

CULINAIRE TIP
Serveertip
Voeg een paar druppels citroensap en de schil toe aan de yoghurtsaus en garneer met pompoenpitten!
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
22.3 Grams
Energie
412.8 kilocalorieën
vetten
20 Grams
Eiwit
25.8 Grams