Skip to main content
Chef's Ingredients

Vegetarische Balletjes

BEKIJK
  • 3 Porties

  • 6 - 8 Minuten

  • 4 - 5 Minuten

Allergenen: Mosterd, Gluten

Of je nu een rijke Italiaanse pasta of een heerlijk Aziatisch gerecht maakt, onze vegetarische balletjes zijn het perfecte ingrediënt, op basis van soja- en tarwe-eiwit. De mogelijkheden zijn eindeloos. Tip: probeer de vegetarische balletjes met een huisgemaakte yoghurtdip als een tussendoortje.

Productinformatie

Bereidingswijze

Oven

Verwarm de oven voor op 180℃ en verwarm de balletjes in het midden van de voorverwarmde oven in 6-8 minuten. Halverwege keren.

Koekenpan

Verwarm boter of olie in een koekenpan en bak de balletjes 4 minuten op middelhoog vuur. Regelmatig keren.

 

 

Ingrediënten

water, SOJA-eiwit (18 %), mayonaise (zonnebloemolie, azijn, SCHARRELEI-eigeel, MOSTERDzaad, gejodeerd zout, suiker), TARWE-eiwit (6 %), koolzaadolie (4 %), SCHARRELEIeiwitpoeder, gistextract, gedroogde ui, maïszetmeel, TARWEmeel, azijn, gedroogde knoflook, zout, specerijen (paprika, witte peper, rozemarijn), GERSTEmoutextract, citroenvezel, gedroogde rode biet, gist, specerij-extracten.
 

Bevat mogelijk: SESAM, SELDERIJ.

Product informatie

Bevat: tarwe, mosterd, soja, gerst, eieren, glutenbevattende granen.

Kan bevatten: selderij, sesamzaad.

Serveertip

Alle apparaten variëren. Bereidingswijze worden alleen als richtlijn gegeven. Verhit zorgvuldig voor de beste smaakbeleving.

Voedingswaarde

Voedingswaarde-informatie Per 100 g Per portie % RI* Per portie
Energie
214 Kcal
150 Kcal
7%
Vetten
10 g
7 g
10%
waarvan verzagadigde vetzuren
1,1 g
0,8 g
4%
Koolhydraten
4 g
2,8 g
1%
waarvan suikers
1,1 g
0,8 g
1%
Vezels
8 g
5,6 g
Eiwitten
23 g
16 g
32 %
Zout
1,3 g
0,91 g
15%

* RI Referentie-inname van gemiddelde volwassene (8400 kJ / 2000 kcal)

Vegetarische gegrilde Balletjes met bietenrelish en raita
BEKIJK