Maak de marinade door de sojasaus, de oestersaus, de sesamolie, de gember, de honing, het knoflookpoeder en de zwarte peper te mengen. Meng de marinade goed rond de groenteballetjes en laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.
INGREDIËNTEN
1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Balletjes
25 ml sojasaus
½ el oestersaus
1 theelepel sesamolie
½ tl gember
½ el honing
½ tl knoflookpoeder
zwarte peper
200 g witte rijst
2 stengels bosui
1 eetlepel sesamzaadjes
2 el granaatappelpitjes
4 el maïs
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1.
2.
Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.
3.
Doe wat olie in een pan en bak de groenteballetjes. Bewaar de rest van de marinade voor later.
4.
Verdeel de rijst over de kommen en werk af met de groenteballetjes, sesamzaadjes, bosui, granaatappelpitjes en mais allemaal bij elkaar. Voeg als laatste de overgebleven marinade toe.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
670.4 kilocalorieën
Eiwit
32.2 Grams
koolhydraten
98.3 Grams
vetten
14.9 Grams