Garden Gourmet Veggie Balls

Gemarineerde Veggie Balletjes met Rijst

Serving 2 porties
Tijdsduur 30 MIN
Bereidingsgemak Gemiddeld

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Balletjes
25 ml sojasaus
½ el oestersaus
1 theelepel sesamolie
½ tl gember
½ el honing
½ tl knoflookpoeder
zwarte peper
200 g witte rijst
2 stengels bosui
1 eetlepel sesamzaadjes
2 el granaatappelpitjes
4 el maïs
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Gemarineerde Veggie Balletjes met Rijst

Probeer dit vegetarische diner vol van smaak, bereid met smakelijke Garden Gourmet Vegetarische Balletjes en de knapperige textuur van de maïs en de granaatappel

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Marinade maken

Maak de marinade door de sojasaus, de oestersaus, de sesamolie, de gember, de honing, het knoflookpoeder en de zwarte peper te mengen. Meng de marinade goed rond de groenteballetjes en laat minimaal 1 uur marineren in de koelkast.

2. Rijst koken

Kook de rijst volgens de instructies op de verpakking.

3. Groenteballetjes bakken

Doe wat olie in een pan en bak de groenteballetjes. Bewaar de rest van de marinade voor later.

4. Verdelen over de kommen

Verdeel de rijst over de kommen en werk af met de groenteballetjes, sesamzaadjes, bosui, granaatappelpitjes en mais allemaal bij elkaar. Voeg als laatste de overgebleven marinade toe.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
98.3 Grams
Energie
670.4 kilocalorieën
vetten
14.9 Grams
Eiwit
32.2 Grams