Eenpans Parelcouscous Met Goulash

Veggie Goulash met Parelcouscous

4 porties
30 MIN

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegetarische balletjes
200 g parelcouscous
2 rode en 1 groene paprika
1 grote ui
1 teen knoflook
700 ml groentebouillon
2 blikken tomatenblokjes (ongeveer 400 gram per stuk)
een scheutje (vegan)room
2 tl gerookte paprika
een klein bosje peterselie (voor garnering)
olie om te frituren
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1.

Snijd de ui in halve ringen en hak de knoflook fijn. Snijd de paprika in reepjes. Bak alles in een braadpan ongeveer 10 minuten in ruim olie, bestrooi met paprikapoeder en bak nog een paar minuten zachtjes.

2.

Voeg de couscous en de bouillon toe en breng aan de kook. Laat het ongeveer 8 minuten sudderen tot de couscous net gaar is.

3.

Vouw de balletjes erdoor en voeg de in blokjes gesneden tomaten toe. Breng aan de kook en laat ongeveer 5 minuten sudderen tot de balletjes helemaal warm zijn.

4.

Kruid met (indien nodig) peper en zout. Roer een scheutje room door de goulash en bestrooi met grof gehakte peterselie.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
49.9 Grams
Energie
348.8 kilocalorieën
vetten
9.1 Grams
Eiwit
18 Grams