Rasp voor de yoghurtsaus de komkommer grof en laat uitlekken op een zeef. Hak de peper, knoflook, koriander en munt fijn en meng met wat komijnpoeder door de yoghurt. Breng op smaak met peper en zout.
INGREDIËNTEN
1 Pak Garden Gourmet Vegan Sensational Kipstukjes Aziatisch
½ komkommer
¼ rode paprika
200 g babyspinazie
4 takjes koriander en 2 takjes munt
1 rode ui
1 rode puntpaprika
1 teen knoflook
½ tl komijnzaadjes
zout en peper
olie om te bakken
200 ml plantaardige yoghurt
2 naanbroodjes
Snelle Naan broodjes met Aziatische gemarineerde stukjes
Probeer dit heerlijke recept, geïnspireerd door de Aziatische keuken, met naanbroodjes en Garden Gourmet Sensational Gemarineerde Stukjes met vegan yoghurtsaus!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Rasp de komkommer en meng de kruiden door de yoghurt
2. Snij de rode ui, paprika en knoflook en fruit daarna enkele minuten
Snijd de rode ui en paprika in stukjes en pel en hak de knoflook fijn. Fruit de paprika, ui en knoflook enkele minuten in wat olie.
3. Bak de gemarineerde stukjes volgens de verpaking
Bak de gemarineerde stukjes in een andere koekenpan volgens de instructies op de verpakking. Schep het door het paprika-ui-mengsel. Rooster de broodjes in een broodrooster of 1 min aan beide zijden in de pan en snijd ze open.
4. Vul de naan broodjes en serveer
Vul de naan broodjes met wat spinazie en schep de gemarineerde stukjes erover. Serveer met de vegetarische yoghurtsaus.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
48.2 Grams
Energie
380.1 kilocalorieën
vetten
12.1 Grams
Eiwit
21 Grams