Garden Gourmet Sensationele Gemarineerde Stukjes Aziatische Stijl

Makkelijk roerbakken met Aziatische zoete chili

2 porties
25 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegan Sensational Kipstukjes Aziatisch
150 g rijstnoedels
1 teen knoflook
1 tl geraspte verse gember
4 lente-uitjes
1 rode paprika
200 g bimi (asperges broccoli)
2 à 3 el wokolie of sesamolie
paar takjes verse koriander
2 el zoute sojasaus
1 eetlepel zoete chilisaus
50 g cashewnoten
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Snij de ingrediënten

Schil en hak de knoflook fijn. Rasp de gember en snijd de bosui in stukjes van ongeveer 2,5 cm en de paprika in reepjes. Snijd de bimi, afhankelijk van de grootte, in de lengte doormidden. Hak de cashewnoten grof.

2. Kook de noedels volgens de verpakking

Kook de noedels volgens de instructies op de verpakking. Giet af en houd warm met een deksel op de pan.

3. Bak de gemarineerde stukjes

Verhit wat olie in de wokpan en bak hierin de gemarineerde stukjes goudbruin. Schep ze uit de pan op een bord.

4. Roerbakken

Roerbak de gember en knoflook kort in de olie en voeg de bimi, paprika en bosui toe. Roerbak alles in ongeveer 5-7 minuten krokant.

5. Voeg de gemarineerde stukjes en serveren maar!

Voeg de gemarineerde stukjes toe, roerbak kort mee en breng op smaak met sojasaus en wat zoete chilisaus. Serveer de gehakte cashewnoten en grof gehakte koriander en limoen apart.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
78.4 Grams
Energie
596.8 kilocalorieën
vetten
22.4 Grams
Eiwit
20.6 Grams