Schil en snijd de mango en komkommer (ongeschild) in plakjes of reepjes. Snijd de ui in ringen, besprenkel met limoensap van een halve limoen en laat marineren. Maak de taugé schoon door de dunne draadjes van de steeltjes te verwijderen.
INGREDIËNTEN
1 pak Garden Gourmet Sensational kipstukjes Aziatisch
komkommer
1 kleine rode ui
1 limoen
50 g taugé
½ rode paprika zonder pitjes
2 el cashewnoten
150 g rijstnoedels
1 tl geraspte verse gember
4 el zoute sojasaus
1 tl gembersiroop
1 kleine mango
klein bosje verse koriander
Salade met gemarineerde stukjes Asian style
Op zoek naar een licht, snel en veganistisch diner? Probeer de Garden Gourmet Sensational Marinated Pieces salade met noedels, mango en gekiemde bonen!
INSTRUCTIES VOOR BEREIDING
1. Voorbereiding
2. Noedels bereiden
Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking en spoel ze af onder koud water.
3. Dressing maken
Maak een dressing van de sojasaus, limoensap, geraspte gember, fijngehakte rode peper en gembersiroop.
4. Bak de gemarineerde stukjes
Bak de Garden Gourmet gemarineerde stukken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de mango met de komkommer, mango en rode ui. Breng op smaak met wat dressing en verdeel over de borden.
5. Serveren
Schep de gebakken gemarineerde stukjes erop en garneer met koriander en cashewnoten. Serveer dit met de resterende dressing. Eet smakelijk!
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
59.7 Grams
Energie
400.3 kilocalorieën
vetten
11.8 Grams
Eiwit
17.5 Grams