Garden Gourmet Sensationele Gemarineerde Stukjes Aziatische Stijl

Salade met gemarineerde stukjes Asian style

2 porties
25 MIN
Gemiddeld

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Sensational kipstukjes Aziatisch
komkommer
1 kleine rode ui
1 limoen
50 g taugé
½ rode paprika zonder pitjes
2 el cashewnoten
150 g rijstnoedels
1 tl geraspte verse gember
4 el zoute sojasaus
1 tl gembersiroop
1 kleine mango
klein bosje verse koriander
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. 1

Schil en snijd de mango en komkommer (ongeschild) in plakjes of reepjes. Snijd de ui in ringen, besprenkel met limoensap van een halve limoen en laat marineren. Maak de taugé schoon door de dunne draadjes van de steeltjes te verwijderen.

2. 2

Bereid de noedels volgens de instructies op de verpakking en spoel ze af onder koud water.

3. 3

Maak een dressing van de sojasaus, limoensap, geraspte gember, fijngehakte rode peper en gembersiroop.

4. 4

Bak de Garden Gourmet gemarineerde stukken volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng de mango met de komkommer, mango en rode ui. Breng op smaak met wat dressing en verdeel over de borden.

5. 5

Schep de gebakken gemarineerde stukjes erop en garneer met koriander en cashewnoten. Serveer met de resterende dressing.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
400.3 kilocalorieën
Eiwit
17.5 Grams
koolhydraten
59.7 Grams
vetten
11.8 Grams