Skip to main content

Groenten-Bieten tortilla wraps met avocado-dip en falafel

  • 2

  • 30 - 35 Min

  • 846 Kcal

Bevat: Gluten

Ingrediënten

  • 1 verpakking bieten tortilla's (5 stuks)
  • 1 verpakking Garden Gourmet Falafel Classic
  • 1 avocado
  • 1 rode paprika
  • 1 gele paprika
  • 100 gram babyspinazie
  • 1 rode ui
  • 1 limoen
  • 2 eetlepels olijfolie om te bakken
  • 1 teentje Knoflook
  • 1 snufje zout
  • 1 snufje peper
  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
    Halveer de avocado, verwijder de pit, schep het vruchtvlees uit de schil en prak het fijn. Roer de knoflook (fijn gehakt) erdoor en breng op smaak met zout, peper en limoensap.
  2. Leg de falafel op een bakplaat en bak ca. 6-8 minuten in de oven, tussendoor keren. Roerbak de paprika met de uiringen in een andere pan en breng licht op smaak met zout en peper.
  3. Besmeer de tortilla’s met avocado dip, schep in het midden de gewokte groenten, spinazie en falafel, en rol op.

Lekker met yoghurt sausje van halfvolle yoghurt gemengd met gehakte koriander, munt, knoflook en een mespuntje cayenne peper.