Skip to main content

Vegetarische schnitzel met peterselie-aardappelpuree

  • 4

  • 30 - 45 Min

  • 730 Kcal

Bevat: Mosterd, Gluten, Lactose

Ingrediënten

1) Schil de aardappelen en kook ze ongeveer 20 minuten. Snijd de peterselie en verwarm de melk. Giet de aardappelen af en voeg de olie, melk en peterselie toe. Pureer vervolgens totdat je een luchtig mengsel krijgt. Breng op smaak met peper en zout.

2) Meng de ingrediënten voor de balsamico saus in een pan en breng aan de kook. Maak het mengsel dikker met maïsmeel. Breng op smaak met peper en zout.

3) Bak de schnitzel in 10 minuten goudbruin. Regelmatig keren.

4) Serveer de schnitzel met aardappelpuree, balsamico saus, tuinerwten en citroen. Smakelijk! 

 

Peel the potatoes and boil lightly, about 20 minutes. Chop parsley and heat milk. Drain the potatoes. Add the oil, milk and parsley. Mash until fluffy. Season with salt and pepper.

2) Combine the ingredients for the balsamic sauce in a pan and bring to boil. Thicken with corn flour. Season to with salt and pepper.

3) Fry the schnitzel over a medium heat for about 10 minutes until golden-brown, turning regularly.

4) Serve the schnitzels with mashed potatoes, balsamic sauce, garden peas and lemon. Bon appetit!