6b264d47dff34d41a7703f67ef273d42_GG307101.jpg

Zomerse BBQ Pastasalade met Chorizo

Serving 4 porties
Tijdsduur 26 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

2 pakken Garden Gourmet Vegan Sensational Chorizo
400 g penne pasta
2 middelgrote aubergines
250 g Cherrytomaten
4 el verse ricotta
2 teentjes knoflook
1 theelepel gedroogde oregano
een bosje verse basilicum
extra vergine olijfolie
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Zomerse BBQ Pastasalade met Chorizo

Ontdek dit Garden Gourmet recept gemaakt van plantaardige BBQ chorizo, aubergines, penne, tomaten en ricotta. Vegetarisch en lekker!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Maak de barbecue klaar

Maak de barbecue klaar voor indirect grillen en
verhit deze tot circa 200 °C (bij het grillrooster)

2. Kook de penne

Kook de penne volgens de instructies op de verpakking.
Giet af en besprenkel met wat olijfolie.

3. Bereid de groenten

Snij de aubergine in kleine blokjes en halveer de
tomaten. Hak de knoflook fijn en meng met de groenten.
Voeg wat olijfolie, oregano en zout en peper toe.

4. Bak de groenten

Verdeel de gesneden groenten over de grillschaal en bak
ongeveer 15 minuten op de barbecue.

5. Gril de Chorizo-worsten

Smeer de Sensational Chorizo-worsten vooraf licht in
met wat (olijf)olie. Leg ze eerst direct boven de hete
briketten. Af en toe keren. Verplaats ze na een paar
minuten naar de koudere zone van de barbecue.

6. Maak het gerecht klaar

Combineer de groenten met de pasta en voeg eventueel
wat peper, zout en olijfolie toe. Voeg de plakjes worst
toe en garneer met (vegan) ricotta en verse basilicum.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
85.5 Grams
Energie
660.5 kilocalorieën
vetten
21.8 Grams
Eiwit
28.9 Grams