6b264d47dff34d41a7703f67ef273d42_GG307101.jpg

Zomerse BBQ Pastasalade met Chorizo

4 porties
26 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

2 pakken Garden Gourmet Vegan Sensational Chorizo
400 g penne pasta
2 middelgrote aubergines
250 g Cherrytomaten
4 el verse ricotta
2 teentjes knoflook
1 theelepel gedroogde oregano
een bosje verse basilicum
extra vergine olijfolie
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. 1.

Maak de barbecue klaar voor indirect grillen en
verhit deze tot circa 200 °C (bij het grillrooster)

2. 2.

Kook de penne volgens de instructies op de verpakking.
Giet af en besprenkel met wat olijfolie.

3.

Snij de aubergine in kleine blokjes en halveer de
tomaten. Hak de knoflook fijn en meng met de groenten.
Voeg wat olijfolie, oregano en zout en peper toe.

4.

Verdeel de gesneden groenten over de grillschaal en bak
ongeveer 15 minuten op de barbecue.

5. 5.

Smeer de Sensational Chorizo-worsten vooraf licht in
met wat (olijf)olie. Leg ze eerst direct boven de hete
briketten. Af en toe keren. Verplaats ze na een paar
minuten naar de koudere zone van de barbecue.

6. 6.

Combineer de groenten met de pasta en voeg eventueel
wat peper, zout en olijfolie toe. Voeg de plakjes worst
toe en garneer met (vegan) ricotta en verse basilicum.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
Energie
660.5 kilocalorieën
Eiwit
28.9 Grams
koolhydraten
85.5 Grams
vetten
21.8 Grams