Zoete aardappel tortilla met vegan chorizo

Zoete aardappel-tortilla met rode ui en vegan chorizo

Serving 2 porties
Tijdsduur 14 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet vegan Sensational chorizo
300 g zoete aardappel
1 rode ui
1 oranje paprika
4 eieren
60 g belegen geraspte (vegan) kaas
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Zoete aardappel-tortilla met rode ui en vegan chorizo

Op zoek naar een leuk recept voor de lunch of het avondeten? Maak deze eens zoete aardappel-tortilla met vegan chorizo gemaakt door bloggers @chickslovefood!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Zoete aardappels bereiden

Schil de zoete aardappels en snijd in blokjes. Kook de
zoete aardappelblokjes zo’n 5 minuten tot de blokjes
bijna gaar zijn.

2. Snijd de ui, paprika en chorizo

Snijd de rode ui en paprika in blokjes en snijd de Garden
Gourmet Sensational chorizo in plakjes.

3. Ingrediënten bakken

Bak de paprika, ui en chorizo tot de ui glazig is. Klop de
eieren los en schenk over de groenten.

4. Bereid de tortilla

Bestrooi de tortilla, als hij bijna gaar is, met de geraspte
kaas en laat nog 3 minuutjes meebakken.

chef_cooking

CULINAIRE TIP

Vegan Tip
ook lekker met plantaardige kaas.
VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
40.3 Grams
Energie
481.5 kilocalorieën
vetten
22 Grams
Eiwit
29.7 Grams