Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.
Zoete aardappel tortilla met vegan chorizo

Zoete aardappel-tortilla met rode ui en vegan chorizo

Serving 2 porties
Tijdsduur 14 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet vegan Sensational chorizo
300 g zoete aardappel
1 rode ui
1 oranje paprika
4 eieren
60 g belegen geraspte (vegan) kaas
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Zoete aardappel-tortilla met rode ui en vegan chorizo

Op zoek naar een leuk recept voor de lunch of het avondeten? Maak deze eens zoete aardappel-tortilla met vegan chorizo gemaakt door bloggers @chickslovefood!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Zoete aardappels bereiden

Schil de zoete aardappels en snijd in blokjes. Kook de
zoete aardappelblokjes zo’n 5 minuten tot de blokjes
bijna gaar zijn.

2. Snijd de ui, paprika en chorizo

Snijd de rode ui en paprika in blokjes en snijd de Garden
Gourmet Sensational chorizo in plakjes.

3. Ingrediënten bakken

Bak de paprika, ui en chorizo tot de ui glazig is. Klop de
eieren los en schenk over de groenten.

4. Bereid de tortilla

Bestrooi de tortilla, als hij bijna gaar is, met de geraspte
kaas en laat nog 3 minuutjes meebakken.

chef_cooking

CULINAIRE TIP

Vegan Tip
ook lekker met plantaardige kaas.
VOEDINGSWAARDEN

Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
40.3 Grams
Energie
481.5 kilocalorieën
vetten
22 Grams
Eiwit
29.7 Grams
Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox