Halloween-spaghetti met oogbollen en bloederige saus

Scary Spaghetti met Vegetarische Balletjes

4 porties
50 MIN
Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 pak Garden Gourmet Vegetarische balletjes
400 gram spaghetti
2 zoete puntpaprika's
1 kleine ui
1 teen knoflook
1 blik tomatenblokjes (ongeveer 400 gram)
1 pot zwarte olijven (ongeveer 100 gram olijven)
een paar plakjes (veganistische) kaas (om 'het oogwit' uit te steken)
2 el olijfolie
1 el tomatenpuree
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1.

Snijd de ui en knoflook fijn en snijd de paprika in kleine blokjes. Bak het mengsel in een koekenpan tot de ui glazig is en voeg de tomatenpuree toe. Laat even sudderen en voeg dan de tomatenblokjes toe. Laat de saus ongeveer nog 30 minuten sudderen. Mix daarna de saus fijn met een staafmixer.

2.

Kook ondertussen de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de Garden Gourmet Vegetarische Ballen enkele minuten in de saus tot ze warm zijn.

3.

Snijd de olijven in ringen en snijd het 'oogwit' van de plakjes kaas. Bedek de bolletjes met schijfjes 'wit van de ogen', met daarop de zwarte olijfringen. Garneer de borden met Halloweenversieringen.

4.

Schep de spaghetti op het bord met wat tomatensaus en de 'gehaktballetjes'. Maak het af met de ogen gemaakt van de kaas en olijven en serveer er wat extra saus bij. Garneer met Halloween-versieringen.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
88.5 Grams
Energie
704.8 kilocalorieën
vetten
23.7 Grams
Eiwit
32.9 Grams