Vegetarische taco's met yoghurt en harissasaus

Taco's met vegetarische balletjes, harissa en yoghurt

Serving 2 porties
Tijdsduur 12 MIN
Bereidingsgemak Gemakkelijk

INGREDIËNTEN

1 Pak Garden Gourmet Vegetarische Balletjes
6 taco tortilla's
½ rode ui
250 ml yoghurt
1 eetlepel harissasaus
Sap van een citroen
2 el granaatappelpitjes
Verse koriander
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

Taco's met vegetarische balletjes, harissa en yoghurt

Laat je inspireren door deze vegetarische taco's met de Garden Gourmet Vegetarische Gehaktballetjes, harissasaus, yoghurt en granaatappel. Snel en lekker!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. Meng de yoghurt met de harissa

Meng de yoghurt met harissasaus

2. Bak de gehaktballetjes en tortilla's

Bak de gehaktballetjes 4-7 min in een pan. Bak de tortilla's aan beide kanten 1 minuut in een pan. Haal uit de pan en bestrijk met een beetje yoghurtsaus.

3. Verdeel de ingrediënten en serveren maar!

Verdeel drie gehaktballetjes over elke taco en werk af met granaatappelpitjes, rode ui en verse koriander. Pers tot slot een beetje limoensap over de gehaktballetjes.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie

PER PORTIE

koolhydraten
72.6 Grams
Energie
583.8 kilocalorieën
vetten
15 Grams
Eiwit
37 Grams