Skip to main content

Ovenpasta met vegetarisch Fijngehakt, pompoen en geitenkaas

  • 4

  • 25 - 40 Min

  • 320 Kcal

Bevat: Gluten, Lactose

Ingrediënten

1) Verwarm de oven voor op  200°C. Plaats de pompoenblokjes op een bakplaat en besprenkel met wat olijfolie, peper en zout. Rooster de pompoen ongeveer 30 minuten in de voorverwarmde oven.

2) Kook de pasta in een pan met wat zout 'el dente'.

3) Fruit de ui met wat olie in een koekenpan. 

4) Voeg één theelepel thijm en het gehakt toe en bak deze 2 minuten.

5) Voeg de tomatenpuree toe en bak nog een minuut

6) Voeg 150ml water toe om de structuur sappig te maken. Voeg peper en zout toe naar smaak.

7) Doe de pasta en het gehakt in een ingevette ovenschaal. Doe de pompoenblokjes, de geitenkaas en de overige tijm hier bovenop en besprenkel met een beetje olijfolie.

8) Bak 5-10 minuten in de oven.

Smakelijk!