Skip to main content

Pizza met pompoen, rozemarijn, taleggio en vegetarische spekreepjes

  • 4

  • 20 - 35 Min

  • 407 Kcal

Bevat: Ei, Soja, Tarwe, Gluten, Lactose

Ingrediënten

1) Meng 50 gram bloem met de gist, suiker en water.

2) Bedek de schaal en laat deze 15-25 minuten staan op een warme plek totdat het mengsel gaat 'borrelen'.

3) Voeg de rest van de bloem, zout en olijfolie toe en kneed 10 minuten totdat het een elastisch deeg is.

4) Doe het deeg terug in de schaal en bedek met huishoudfolie. Leg het deeg op een warme plaats en laat het 1 uur rijzen, totdat het verdubbeld is.

5) Verwarm de oven voor op 230°C. Verdeel het deeg door de helft. Verdeel wat bloem over een oppervlakte en rol het deeg zo ver mogelijk uit. Leg de pizza op een met bakpapier beklede baklpaat.

6) Bedek de pizza's met de taleggio, rozemarijn, pompoen en vegetarische spekreepjes. Verdeel wat peper en olijfolie over de pizza's.

7) Bak de pizza's 15-20 minuten in de oven totdat ze knapperig zijn.

8) Verdeel de roodlof over de pizza en besprenkel met een beetje olijfolie.