Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Vega BBQ recepten voor Whatever-tarians!

What's new

Wij Nederlanders houden van lekker eten en lekker weer. Zodra het zonnetje zich laat zien en we massaal de barbecue uit de schuur halen, veranderd iedereen in een grillmaster. Ook wij van Garden Gourmet zijn gek op die fijne zomerse BBQ-geur. Check hier de lekkerste BBQ recepten en BBQ tips. Wij helpen jou graag de lekkerste vega(n) BBQ organiseren!

Hoe bereid je vleesvervangers op de BBQ?

Net als vlees kun je vleesvervangers ook goed bereiden op de barbecue. De Garden Gourmet Sensational burgers, braadworsten, en chorizo kun je het beste vooraf licht insmeren met wat (olijf)olie. De optimale temperatuur voor het bereiden van vleesvervangers op de barbecue is ongeveer 200 graden Celsius. Houd er wel rekening mee dat vega(n) burgers en worsten snel kunnen verbranden als je ze te lang boven het vuur laat liggen. Even in de gaten houden dus.

Heb je al zin om die barbecue aan te steken? Voeg nog wat extra pit toe met deze sappige Spicy-tarian burger.

Het zal je verbazen hoeveel groenten en fruit geweldig smaken wanneer je ze op de barbecue bereid. Probeer de Sensational BBQ spies met vegan braadworst en ananas, een spannende combinatie van smaken. Of bereid op de BBQ vegan kipstukjes en asperges voor in deze overheerlijke vegan Mediterraanse salade. Met deze recepten heb je een BBQ vol nieuwe recepten om te delen. Als het op barbecueën aankomt, kan vrijwel alles!

 

BBQ klassiekers in een vegetarisch jasje

Wist je dat voor alle klassiekers wel een vega variant te bedenken is! Of dat nu een klassieke burger is of een Kofta Kebab in Marokkaanse stijl, wij hebben de plantaardige versie hier voor je klaar. De bereiding is net zo eenvoudig en je zult genieten van de sappige bite.

Wees eens creatief met portobello! Grill ze op de BBQ en gebruik ze als burger broodje. Ook altijd lekker op de barbecue is zoete aardappel. Probeer dit vegan recept met Sensational gehakt.

Mexican Tacos with Vegan Nuggets
CREËER EEN ACCOUNT EN SLA ALL JOUW FAVORIETE RECEPTEN OP!

En ontvang in jouw inbox smaakvolle tips, exclusieve nieuwtjes en korting om meer plantaardige

aeead5804e79ff6fb98b2039619c5230_200828_MEDIAMONKS_GG_Spicytarian.jpg
BECOME PART OF OUR VEGETABLE COMMUNITY AND BENEFIT FROM MANY BENEFITS

Ontvang overheerlijke plantaardige recepten, kortingen en smaakvolle tips in jouw inbox