Stamppot met deluxe burger

Andijvie stamppot met zoete aardappel en burger deluxe mini

4 porties
30 MIN
Gemiddeld

INGREDIËNTEN

2 pakken Garden Gourmet Vegetarische Burger Deluxe Mini
600 g zoete aardappel
600 g aardappel
500 g rauwe andijvie
100 g feta kaas (minder zout)
100 a 200 ml melk
zout, peper en nootmuskaat
Kopieer ingrediënten
Ingrediënten gekopieerd naar het klembord!

INSTRUCTIES VOOR BEREIDING

1. 1.

Snij de zoete en kruimige aardappels in gelijke stukken en kook ze samen in een ruime kookpan in ca. 20 min gaar.

2. 2.

Verwarm de melk. Was de gesneden andijvie en laat goed uitlekken.

3. 3.

Bak de vegetarische burgers volgens aanwijzing op de verpakking.

4. 4.

Giet de aardappels af (vang eventueel een deel vocht op) stamp ze met een pureestamper samen met de andijvie tot stamppot.

5. 5.

Voeg tijdens het stampen wat melk, of opgevangen aardappel kookvocht toe om het smeuïger te maken. Breng de stamppot op smaak met zout, peper en nootmuskaat en kruimel er wat fetakaas over.

VOEDINGSWAARDEN
Voedingswaarde-Informatie
PER PORTIE
koolhydraten
63.2 Grams
Energie
405.2 kilocalorieën
vetten
8.4 Grams
Eiwit
19.7 Grams